Despre Noi

Traditia, natura si frumosul sunt elemente importante in cultura romanilor, iar noi ne dorim sa le protejam. In acest scop a luat fiinta Asociatia Florarilor si a Meseriilor Traditionale, prima asociatie nonguvernamentala, apolitica si independenta care se ocupa de acest domeniu. Asociatia Florarilor si a Meseriilor Traditionale isi propune sa reprezinte interesele membrilor sai , sa stimuleze si sa sprijine actiunile acestora, asigurandu-le stabilitatea locului de munca si continuitatea in traditie.


Activitatea Asociatie este bazata pe activitati non-profit, conform reglementarilor din codul fiscal.Asociatia isi urmareste obiectivele intr-un spirit de impartialitate, respectand opiniile fiecaruia, fie ele ideologice, filozofice sau religioase.

Asociatia Florarilor si a Meseriilor Traditionale isi propune sa reprezinte interesele membrilor sai , sa stimuleze si sa sprijine actiunile acestora, asigurandu-le stabilitatea locului de munca si continuitatea in traditie.

Uniti pentru viitor!

Scopul

Scopul Asociatiei consta in reprezentarea intereselor persoanelor care realizeaza activitati economice in domeniul comertului cu flori si reprezentarea celor care realizeaza activitati economice in meserii traditionale.

Asociatia va oferi consultanta si sprijin in vederea identificarii partenerilor avand competente specific si functionand in conformitate cu prevederile legale din domeniu. Asistenta oferita nu are caracter juridic si nu face referire la acest domeniu.

Asociatia poate deschide filiale si in alte localitati sau judete din tara sau strainatate; poate stabili legaturi de colaborare cu organizatii similare sau poate intra in uniuni sau federatii, cu alte institutii si persoane juridice sau fizice din tara si strainatate, pentru indeplinirea scopului sau.

Misiunea

- stabilitatea locului de munca

- respectarea si promovarea atat a comertului floral cat si a meseriilor traditionale

- imbunatarirea conditiilor de munca

- initierea si dezvoltarea unor parteneriate care sa asigure sustenabilitatea programelor florale si a meseriilor traditionale, in acord cu Primariile Sectoriale ale Municipiului Bucuresti

- studierea problemele de interes ale pietei precum si solutionarea acestora

- colaborarea pentru publicarea de reviste, carti, studii sau alte materiale ce pot ajuta sau promova comertul floral alaturi de alte meserii traditionale

Ce vrem sa facem

Asigurarea si organizarea relatiilor AFMT cu presa, radio, TV si oricare alt mijloc de informare mass-media

Asociatia Florarilor si a Meseriilor Traditionale isi propune contribuirea si raspandirea mestesugurilor traditionale prin amplasarea unor standuri special amenajate in incinta florariilor partenere, cu scopul comercializarii produselor lucrate manual. Aceasta activitate are ca interes pastrarea, raspandirea si continuitatea meseriilor traditionale.

Obiectivul

Obiectivul Asociatiei este de a oferi suport celor care isi desfasoara activitatea ca florari sau care realizeaza activitati economice in acest domeniu, cat si a celor care realizeaza activitati economice in meserii traditionale, prin organizarea de cursuri sau alte activitati cu scop educativ, prin reprezentarea la nivel institutional, prin atragerea de fonduri europene destinate acestora, prin medierea conflictelor dintre acestia si prin orice alt mijloc indeplinirii scopului asociatiei.

Echipa Noastră

Asociatia Florarilor si a Meseriilor Traditionale a fost infiintata prin vointa subsemnatilor:

Dinca Adrian

-Presedinte-

Presedinte si Cofondatorul AFMT

Vasile Jean

-Vicepresedinte-

Vicepresedinte si reprezentant AFMT

Simion Nicu

-Vicepresedinte-

Consilier si reprezentant AFMT in Sectorul #

Lupu Gheorghe

-Vicepresedinte-

Consilier si reprezentant AFMT in Sectorul #

Costache Florin

-Vicepresedinte-

Consilier si reprezentant AFMT in Sectorul #


Valorile in care credem cu tarie sunt profesionismul, informarea, comunicarea, spiritul de echipa, egalitatea de sansa si nu in ultimul rand corectitudinea.